اسید استئاریک  ویلمار

اسید استئاریک ویلمار

C18H36O2) Stearic acid)

دسته بندی محصول: سایر مواد شیمیایی آلی
قیمت: 75,000 - 77,000 تومان / کیلوگرم
حداقل سفارش
+
-
ناموجود

اسید استئاریک (Stearic acid) ترکیبی آلی است که عموما از چربی حیوانات و گیاهان استخراج می شود. از کاربردهای عمده این محصول به استفاده در لاستیک سازی، تولید مواد آرایشی بهداشتی، پزشکی، مواد شوینده



مشخصات محصول

  • شماره EINECS
  • درجه استاندارد
  • نام تجاری
  • شماره مدل
  • شماره CAS
  • کاربرد
  • خلوص
  • ظاهر
  • نام های دیگر
  • رنگ سفید

توضیحات محصول

 اسید استئاریک  ویلمار

 C18H36O2)  Stearic acid)

کاربرد اسید استئاریک در لاستیک

این ماده تقریبا در تمام محصولاتی از جنس لاستیک نقش به سزایی دارد.

استفاده از این ماده در صنعت لاستیک سازی به مقدار بسیار کم انجام می شود

اما این مقدار کم هم می تواند اثر چند منظوره و بسیار مفیدی بر پردازش و ساخت لاستیک ها داشته باشد. 

 به منظور نرم شدن بیشتر لاستیک به آن اضافه می گردد.

در سال 2017 کشورهای مالزی و اندونزی مسئول 87% از  تولید جهانی روغن پالم حاوی stearic acid خوراکی بودند. اداره ی غذا و داروی آمریکا FDA  میزان سلامت استفاده از این ماده را در صنایع غذایی به عنوان افزودنی مجاز نیز تایید کرده است. این محصول با اینکه اسید چرب اشباع شده است اما در مقایسه با دیگر اسید های چرب اشباع شده میزان کلسترول را به میزان اندکی تغییر می دهد و کمتر برای سلامتی مضر به حساب می آید  و از آن در صنایع داروسازی نیز به وفور استفاده می کنند.

پزشکی

دلایلی نیز وجود دارد که نشان می دهد محصول فوق خواص درمانی برای پوست دارد. طی آزمایش های انجام گرفته بر روی موش های طاس و بی مو برای میزان اثر بخشی این ماده، این نتیجه به دست آمد که این ماده توانست زمینه را برای افزایش رشد موهای موش ها فراهم کند.

بر همین اساس در سال 2000، Khalil et al و همکارانش توانستند کرم سوختگی ای با قابلیت ضد التهابی و ضد قارچی ای را روی موش ها آزمایش کنند که مواد اولیه ی آن دکوزانول و محصول فوق بود. نتایج نشان داد هر دوی این مواد به طور چشم گیری  و هر کدام به ترتیب 76 و 57 درصد موجب کاهش شدت ضایعات پوستی شدند و توانستند میزان خسارات ناشی از سوختگی به پوست را به حداقل برسانند. خواص مفید این ماده و حلالیت کم آن در آب و حلال پذیری آن در روغن موجب گردیده تا استفاده از آن در کرم های محافظ پوست، مرطوب کننده ها و کرم های بعد از اصلاح در سال های اخیر مورد توجه فراوان قرار بگیرد.

لوازم آرایشی

از کاربرد های دیگر stearic acid می توان به استفاده در ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی و همچنین صنایع پلیمری اشاره کرد.

این ماده به میزان مشخص در لوازم آرایشی و بهداشتی یک افزودنی بی خطر به حساب می آید  

لوازم آرایشی و بهداشتی از جمله مواد پر کاربردی هستند که برای مراقبت و زیبایی در تمام کشور های دنیا به کار می روند. از جمله کاربرد های محصول فوق الذکر در لوازم و آرایشی، می توان به عامل سورفاکتانت و امولوسیون کننده در ساخت عطرها، استفاده در مرطوب کننده ها و حفظ شکل صابون از طریق ترکیب تری گلیسیرید ها و استر های این محصول و… اشاره کرد.

مواد اولیه ی تشکیل دهنده ی لوازم آرایشی ذکر شده مثل عطر و صابون و… می تواند طبیعی و یا مصنوعی باشد . این مواد با توجه به ترکیبات شیمیایی که دارند تاثیر مستقیمی بر سلامتی انسان ها وارد می کنند. حتی مواد شیمیایی خطرناک با دوز کم نیز می توانند موجب آسیب های جدی ای به سلامتی شوند. تا جایی که در استرالیا نظارت جدی ای بر روی مواد شیمیایی موجود در لوازم ارایشی بهداشتی توسط چند نهاد دولتی انجام می شود.این ماده با ایجاد  پوششی بر روی بدنه ی مو آن را در برابر شکنندگی و آسیب های خارجی محافظت می کند این کار به طور غیر مستقیم و با غوطه ور شدن تری گلیسیرید های شامل استر این ماده انجام می شود.

شوینده ها

این محصول در شوینده هایی از جمله صابون ها و لایه بردار های پوستی نیز همانند شامپو ها  به طور غیر مستقیم کاربرد دارد این ماده در صابون ها می تواند علاوه بر حفظ شکل و قوام صابون یه عنوان سورفاکتانت در نقش یک پاک کننده ی قوی نیز عمل کند و موجب کاهش کشش سطحی آب گردد همچنین در نقش عامل امولوسیونی موجب شود تا موادی مانند آب و روغن که با هم ترکیب نمی شوند، با هم ترکیب گردند  و در نتیجه ی آن روغن و یا آلودگی های روی پوست پاک شود.


معامله ای مطمئن با اعضای ویژه و دارای نشان! اطلاعات بیشتر

اطلاعات تماس سینا شیمی هکمتانه

آدرس : دفتر مرکزی: ایران-تهران-تهران-منطقه 3-میدان ونک - خیابان ملاصدرا - خیابان شیراز جنوبی - کوچه امینی - ساختمان امین - پلاک 18 - طبقه چهارم - واحد 7- کدپستي 1435893688

موبایل : 09192312860

تلفن : 021-88056757~9

فکس : 021-88056760

وب سایت : www.sinashimi-co.ir




شبکه های اجتماعی

ارتباط با ما

موبایل : 09192312860

تلفن : 021-88056757~9

فکس : 021-88056760

تلفکس : -

وب سایت : www.sinashimi-co.ir